Marokko SelfCation til Marrakech og Atlasfjellene


En indre og ytre reise til magiske Marokko

31. oktober - 7. november 2023


Denne unike jenteturen er en perfekt kombinasjon av en reise i deg selv, og en reise med spennende opplevelser, kulinariske eventyr, kultur og vakker natur. Vi tar deg med til Atlasfjellene og den magiske byen Marrakech.

På denne turen vil du lære enkle metoder som hjelper deg med å leve mer bevisst og mindre på autopilot. Du vil oppdage hvordan du kan ta regien i eget liv og skape mer av det du virkelig ønsker - det som gir deg glede og mening. Vi inspirerer deg til å leve mer i tråd med hjertet ditt.

I Atlasfjellene vil du oppleve den majestetiske naturen og få muligheten til å vandre gjennom spektakulære landskap og oppleve stillheten i fjellene. Samtidig vil du få sjansen til å utforske Marrakech, en by fylt med farger, dufter og spennende kultur. Du vil smake på marokkanske retter, høre bønnesang fra tårnene og utforske de livlige basarene.

Denne turen gir deg muligheten til å finne indre balanse og styrke samtidig som du opplever atmosfæren i Marokko. La oss sammen skape en reise fylt med selvutvikling, spennende opplevelser og minner for livet i Atlasfjellene og Marrakech.

Unn deg en SelfCation med Rikke fra Njorun og Marianne fra Turbobla Adventure

 

Mer om turen

Vekk din indre drivkraft, ta vare på deg selv og følg hjertet ditt. Våg å drømme stort og tro på deg selv. Gjennom workshops og egenrefleksjon vil du få kunnskap og metoder som vil booste selvfølelsen og selvtilliten din. Disse verktøyene du kan bruke for å styrke og utvikle deg selv og ditt liv, i tråd med den du er og det du drømmer om. På alle områder i livet.

En herlig morgenyoga og meditasjon gir oss ro, innsikt og tilstedeværelse i både kropp og sinn. Det er en fantastisk start på dagen, som gir deg en god balanse og klarhet.

På denne reisen skal vi ikke bare utforske oss selv, vi skal også utforske og nyte spennende omgivelser gjennom turer i naturen, lokal kultur, mat og opplevelser.

"SelfCation" er et konsept som kombinerer fantastiske turopplevelser med selvutvikling, selvoppdagelse, selvpleie og selvkjærlighet. Det er en unik og helhetlig tilnærming som lar deg nyte en eventyrlig ferie samtidig som du gir deg selv verdifull tid og rom for personlig vekst og utvikling.

Bli med oss på denne spennende reisen, hvor du kan finne din indre kraft, utforske deg selv og omgivelsene rundt deg, og skape en balanse mellom turopplevelser og personlig utvikling. Investere i deg selv og gi deg selv den "SelfCation" du fortjener.

Klikk på bildet for å se video om turen 👇

Når vi lander i Marrakech drar vi rett til den lille berber-landsbyen Imlil i Atlasfjellene hvor vi skal bo i et sjarmerende gjestehus i berberstil i fem dager. Her blir det turer i fjellet og innover i oss selv. Dette stedet, og naturen rundt, vil løfte og nære alle våre sanser. Ved å være i naturen, få ro og tid bort fra den vante hverdagen er det lettere å koble seg på seg selv, og kjenne på hvordan du har det, hva du trenger og ønsker. Etter fem rolige dager i fjellet endrer vi takten og setter kursen til pulserende og eksotiske Marrakech. Her skal vi bo to netter i en nydelig marokkansk riad i medinaen (gamlebyen) og utforske denne spennende og fargerike byen.

Turprogram


Måltider som er inkludert er merket i programmet med F = Frokost L = Lunsj M = Middag

Vi bor i et eventyrlig gjestehus i Atlasfjellene

Foto: Turbobla Adventure

Dag 1: Ankomst og velkomst


Velkommen til Marokko! Ved ankomst til Marrakech blir vi møtt av våre lokale venner. De kjører oss opp den fruktbare Ourika-dalen til berberlandsbyen Imlil, ved foten av det ruvende Toubkal-massivet i Atlasfjellene. Landsbyene som klamrer seg til fjellsidene går i ett med landskapet. Tamartet er den høyeste av dem, beliggende nesten 2000 meter over havet. Her skal vi bo de neste fem nettene, i et sjarmerende gjestehus i tradisjonell berberstil, som er som en oase her i fjellet.

Når vi har sjekket inn, blir det velkomstbobler på takterrassen før middag. Kanskje hører vi bønnesangen fra den lille moskeen i landsbyen. Etter middag blir det en avslappende kveldsmeditasjon for å lande i kroppen etter den lange reisen.

(M)

Vi går fjelltur i det fascinerende landskapet

Foto: Turbobla Adventure

Dag 2: Våg å drømme & Waterfall Walk


Vi starter dagen med en liten yogaøkt og en deilig frokost. Etter frokosten blir det en workshop hvor vi utforsker våre drømmer. Det blir øvelser for refleksjon og visualisering som vil hjelpe deg med å bli mer bevisst på hva som er viktig for deg og hva du ønsker mer av i livet.

Vi bor i vakre omgivelser, og det er ikke uten grunn. Fysisk aktivitet er godt for både kroppen og toppen, og vi skal utforske de fascinerende fjellene rundt oss. I dag blir det
waterfall walk med lokal fjellguide. Piknik-lunsj tilberedes til oss underveis av vår egen kokk. Totalt tar turen ca. 4 timer inkludert lunsjstopp, og vi går på fine stier i enkelt terreng.

Før middag blir det egentid, og vi avslutter dagen med kveldsmeditasjon og refleksjon.
(F,L,M)

Vi opplever den tradisjonelle og sjarmerende berberkulturen

Foto: Turbobla Adventure


Dag 3: Hvem er jeg egentlig & Berberlandsby


Kanskje du blir vekket av den stolte, lokale hanen i morgenlyset i den krispy luften her ved fjellene. Vi starter dagen med en myk yogaøkt på takterrassen før frokost. I dagens workshop skal vi finne tilbake til den røde tråden fra barndommen som vi kanskje har gitt slipp på. Ofte har vi glemt hvem vi er. Som voksne har vi skapt oss en identitet. Hvordan bidrar min identitet til min livskvalitet og vekst? Det blir øvelser og visualisering.

Dagens utflukt går til en berberlandsby med lokal guide og lunsj i det fri. Det blir også mulighet til å handle lokale varer. Dagens tur er på omtrent 4,5 timer, inkludert en god lunsjpause.

Det blir egentid før middag, og kanskje vil du slappe av i en hengekøye i hagen eller sitte på terrassen og gjøre notater i dagboken din. Vi avslutter dagen med kveldsmeditasjon og refleksjon.
(F, L, M)

Fellesskap og mange flotte inntrykk underveis på tur

Foto: Turbobla Adventure

Dag 4:  Tankens kraft & Fjelltur til hellig sten

Bønnerop fra moskeen er utrolig fine lyder å våkne til. Vi starter dagen med en morgenyoga på takterrassen før frokost. I dagens workshop med Rikke jobber vi med tankens kraft og hvordan den påvirker deg og ditt liv på godt og vondt. Alt vi skaper starter med en tanke, så la oss skape bevisst det vi vil ha mer av.

Dagens tur i fjellene går oppover dalen som leder til Nord-Afrikas høyeste fjell, Jebel Toubkal. Vi får transport til startpunktet for turen. Vi går innover den vakre dalen til den hellige steinen Sidi Chamharouch, som sies å ha magisk kraft. Jenter og damer fra hele landet kommer hit for å velsignes med lykkelig fremtid og gode giftemål. Vi får servert lunsj ved den glitrende elven, og hvis du ønsker, er det mulighet for å ri på muldyr. Vi er ute på tur i ca. 4 timer i dag.

Etter turen kan det kanskje være godt med hammam og massasje på gjestehuset, eller bare nyte den magiske utsikten fra takterrassen før middag. Vi runder av dagen med en avspenning og guidet kveldsmeditasjon.

(F, L, M)

Spektakulære omgivelser og utsikt ved foten av Nord-Afrikas høyeste fjell


Dag 5   Boost selvfølelsen & Kasbah du Toubkal


Vi starter dagen med myk morgenyoga i hagen før frokost.

I dagens workshop utforsker vi hva som holder oss tilbake fra å gå for drømmen. Hva ligger i vår underbevissthet av utdaterte overbevisninger, og begrensede tankemønstre – og hvordan frigjøre oss fra disse?

Dagens tur blir en kort fottur, hvor vi går gjennom en berberlandsby før vi går opp bakkene til Kasbah du Toubkal, en perle av et hotell ved foten av Nord-Afrikas høyeste fjell. Her får vi servert deilig marokkansk te, og vi nyter vi den fantastiske panoramautsikten over Atlasfjellene.

Etter turen har vi en ettermiddagsseanse hvor du lærer teknikker for å gjør om på begrensede tanker, styrke selvfølelsen og stilne den indre kritikeren slik at du får mot til å gå for drømmen og skape mer av det du ønsker i livet.

Middag på gjestehuset vårt etterfulgt av avspenning / guidet meditasjon.

(F, L, M)

Utforske flott arkitektur og kultur i Marrakech

Dag 6 Fra Imlil til Marrakech & Stå trygt i kraften din

Bli med på den siste morgenyogaen her i fjellene. Etter frokost sjekker vi ut og setter kursen mot Marrakech. Kjøreturen tar ca. 1,5 time, og vi skal bo på en nydelig riad inne i medinaen (gamlebyen) i den eksotiske byen. Det blir en kort seanse om å stå trygt i din egen kraft før felles lunsj på riaden.

Etter lunsj går vi ut i gamlebyen for å utforske den fantastiske arkitekturen og kulturen i Marrakech. Vi har en lokal guide som tar oss med rundt og forteller stort og smått om denne byen som er så fascinerende – for de som ønsker. Du får også fritid til å utforske den pulserende souken (på UNESCO’s verdensarvliste) og titte på alt som selges – og øve deg på pruting.

Vi spiser felles middag på kvelden.

(F, L, M)

Marrakech byr på mange opplevelser


Dag 7   Magiske Marrakech


Vi starter dagen med meditasjon for å sette stemningen og forberede oss til dagens opplevelser.

I dag skal får du egentid til å utforske spennende Marrakech. Vi bor like ved markedsplassen Djemaa el-Fna – en eventyrverden som hentet rett ut av «Tusen og én natt». Markedet er et sted for opplevelser, farger, lyder, lukter, overraskelser og et myldrende folkeliv, og er selve hjertet i den marokkanske byen. Kanskje du også vil besøke «The Secret Garden», Jardin Majorelle, eller vandre rundt i souken? Det frister kanskje å kjøpe med teppe, keramikk, lamper eller andre eksotiske, håndlagede varer fra denne pulserende byen. Og kanskje har du blitt en racer i prutingens kunst.

Vi møtes før felles avslutningsmiddag hvor vi oppsummerer verktøyene, innsiktene og opplevelsene fra en fantastisk og innsiktsfull uke.

Middag på en stemningsfull restaurant.

(F, -, M)

Riaden vår i Marrakech, en rolig oase midt i gamlebyen.

Dag 8  Marrakech & Hjemreise

Nyt «konserten» fra bønnetårnene før felles morgenyoga, for de som vil. Vi har heldigvis ettermiddagsfly, så det blir egentid i Marrakech før avreise til flyplassen. Kanskje vil du handle noe, rusle rundt og suge inn atmosfæren, nyte en siste kopp med myntete, eller avslutte turen med en avslappende massasje eller hammam – et tradisjonelt marokkanske spa/dampbad.

Vi blir kjørt til flyplassen for hjemreise til Norge i 12-tiden – full av opplevelser du aldri vil glemme. Du har fått nye innsikter, perspektiver, verktøy og læring som du kan bruke for å bevisst skape mer av det du vil ha i ditt liv. Og du har nyttet bånd og fått mange nye, herlige bekjentskaper.

Vi lander like før midnatt på Oslo Lufthavn Gardermoen.

(F)

Målet med selvutviklingsdelen er at du...

 • blir bevisst på hva du ønsker, dine drømmer og ditt behov

 • tar bedre beslutninger i tråd med den du er, det som er viktig for deg

 • får konkrete verktøy for å styrke og utvikle  deg selv på alle områder av livet ditt

 • forstår hvor kraftfull du er

 • får økt selvinnsikt 

 • får økt selvfølelse

 • blir bevisst tankemønstre og vaner som bremser deg, og får teknikker for å endre disse 

 • får inspirasjon og motivasjon til å ta action for å realiserer dine drømmer og skape mer av det du ønsker

 • får ro til å kjenne på å være tilstede i nuet

 • får tid til å reflektere og implementere det du lærer

 • ser magien i livet og potensialet i den du er – og den du kan bli

SelfCation til Marokko

Pris: 24.900 kr

Fly tur/retur Oslo – Marrakech

All transport i Marokko iht. program

5 overnattinger i dobbeltrom i vårt eget tradisjonelle berbergjestehus i Atlasfjellene

2 overnattinger i dobbeltrom/suite i en nydelig marokkansk riad i den historiske gamlebyen i Marrakech

Måltider som nevnt i programmet (F=Frokost, L=Lunsj, M=Middag)

Velkomstmiddag og avslutningsmiddag

Lokale fjellguider og sjåfører

Egen kokk på fjellturene som sørger for god mat til oss

Guidet omvisning i Marrakech

Selvutviklingskurs med Rikke fra Njorun:

* Workshops for bevisstgjøring og hvordan komme i kontakt med kjernen i deg og dine drømmer

* Mentale verktøy og metoder for å skape mer av det du ønsker i ditt liv

Myk morgenyoga med norsk yogalærer, Marianne

Norsk turleder, Marianne fra Turbobla Adventure

Minner for livet!

Mulighet for delbetaling – gi beskjed ved påmelding.

Depositum betales ved bestilling. Sluttbeløpet forfaller til betaling 60 dager før avreise. Bindende påmelding.

Les mer om betingelsene HER

Kursholder Rikke Dørum Schönborn

Rikke i Njorun hjelper deg med å få ut mer av ditt potensiale, og lærer deg hvordan du bevisst kan skape mer av det du vil ha i livet ditt. Hun kombinerer selvutvikling, mentaltrening og energiarbeid. En gylden kombinasjon som gir deg klarhet, fokus, økt motivasjon, troen på deg selv og inspirasjon til å ta action for å virkeliggjøre dine drømmer og til å leve mer fra hjertet.

Rikke er sertifisert RTT – Rapid Transformational Therapy Practitioner og hypnoterapeut (mindset & hypnose), og har fordypet seg i selvutvikling, mindset og energiarbeid gjennom mange år.

Motto: Du er så mye mer enn du tror!

Turleder Marianne Østensen

Marianne i Turbobla Adventure er turentusiast som brenner for å arrangere turer og gi deg opplevelser hvor du opplever samhold, mestring og som gir minner for livet. Hun gir deg det lille ekstra på tur, som en hyggelig overraskelse i sekken eller et supersjarmerende overnattingssted.

Marianne har et brennende ønske om at også du skal få oppleve, lære og mestre – og få oppfylt din turdrøm! Hun har 12 års erfaring fra reisebransjen, blant annet fra Hvitserk & Eventyrreiser. Hun har arrangert aktive turer i naturen over hele verden og i Norge, og har lang erfaring som turleder og guide for grupper på fjell-, sykkel-, og kajakkturer.

Motto: La livet boble – så lenge vi orker!

Yogalærer Marianne Brøtan

For Marianne er yoga et viktig redskap som hun brenner for å gi videre. Yoga gir henne ro, nærvær, glede og innsikt for å navigere i hverdagen og livet. Marianne ønsker å skape en trygg atmosfære, der du har mulighet til å observere og lytte innover både fysisk, mentalt og følelsesmessig. En bevisstgjøring for kropp- sinn-sjel-hjerte.

Marianne er sertifisert yogalærer innen både Kundalini, Yin, Deva og gong, og har undervist i yoga siden 2017. Hun er opptatt av å gjøre yoga til lavterskel og tilgjengelig for folk flest.

Praktisk Informasjon

Avreise Gardermoen:
Lørdag 12. oktober 2024 – tid TBA

Ankomst Gardermoen:
Lørdag 19. oktober 2024 – tid TBA

Pris: 24.900 kr (2023 pris, oppdatert pris for 2024 kommer snart)

Inkludert – så og si alt:

- Fly tur/retur Oslo – Marrakech

- All transport i Marokko i følge programmet

- 5 overnattinger i dobbeltrom i vårt eget berbergjestehus i Atlasfjellene

- 2 overnattinger i dobbeltrom/suiter i en nydelig marokkansk riad i gamlebyen
i Marrakech

- Måltider som nevnt i programmet (F = frokos, L = lunsj, M = middag)

- Velkomstmiddag og avslutningsmiddag

- Lokale fjellguider og sjåfører

- Egen kokk på fjellturene som sørger for god mat til oss
- Guidet omvisning i Marrakech

- Selvutviklingskurs med Rikke fra Njorun:

* Workshops for bevisstgjøring og hvordan komme i kontakt med kjernen
i deg og dine drømmer

* Mentale verktøy og metoder for å skape mer av det du ønsker i ditt liv
- Myk morgenyoga med norsk yogalærer, Marianne

- Norsk turleder, Marianne fra Turbobla Adventure

- Minner for livet!

Ikke inkludert i prisen:

- Tilslutning fra andre flyplasser i Norge

- Enkelte måltider når det er egentid i Marrakech – se program

- Enkeltrom, hvis mulig (tillegg kr 3.900)

- Tips til lokale hjelpere, guider og sjåfør

- Personlige utgifter, drikke til måltidene etc.

- Reise- og avbestillingsforsikring

Overnatting:

Overnattingsstedene er håndplukket for denne reisen. Vi bor i dobbeltrom på et sjarmerende gjestehus i tradisjonell berberstil ved Imlil i Atlasfjellene. I Marrakech bor vi i dobbeltrom i en nydelig riad sentralt i gamlebyen.

Antall deltakere: 10 - 14

Betingelser:

Les all informasjon om bestilling og betingelser HER >>
NB! Mulighet for fleksible betalingsløsninger - ta kontakt.

Forbehold:

Dag til dag programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Reisebetingelser

Har du spørsmål:

Kontakt Rikke på rikke@njorun.no / 99 02 02 53
eller Marianne på marianne@turbobla.no

Arrangør: Turbobla Adventure AS

Mulighet for delbetaling – gi beskjed ved påmelding.

Depositum betales ved bestilling. Sluttbeløpet forfaller til betaling 60 dager før avreise. Bindende påmelding.

Les mer om betingelsene HER


"Travel is the only thing you buy that makes you richer."

Spørsmål & Svar

Må jeg være i super god form for å være med på turen?

Vi går tur i fjellet fire av dagene, og det holder å være i normalt god form slik at du klarer å gå i noen timer. Vi går i rolig tempo på stier og nyter naturen rundt oss. Noen av turene varer i 4-5 timer med pauser.

Krever turen forberedelser?

For å delta bør du være i normalt god form og gjerne ha gått enkle turer i fjellet. Da får du best utbytte av turen. Vi anbefaler at du går noen turer i ulendt terreng som forberedelse til denne turen. Gå inn fjellstøvlene på forhånd og bruk en sekk som passer godt til deg.

Du trenger ikke ha drevet med yoga eller meditasjon tidligere for å være med.

Er det andre som også reiser alene?

Det er flere som reiser alene, og som ikke kjenner noen fra før, men det varer ikke lenge før vi alle blir godt kjent. Og de som melder seg på alene bor sammen med en ny venninne på dobbeltrom.

Må jeg dele rom?

Det er begrenset plasser på overnattingsstedene slik at det er to på hvert rom. Meld deg gjerne på med en venninne om du ikke er komfortabel med å dele rom med en fremmed. Vi bli fort kjent så det er ikke en fremmed så veldig lenge. Erfaringsmessig så går det veldig bra med to fremmede som deler rom. Hva om dere blir virkelig gode venner?! Det har mye å si med innstillingen – litt egenutvikling i dette også. Skulle det skjære seg helt så kan vi omrokkere to "samboere" overhodet ikke går overens.

Hvordan er de sanitære forholdene?

Det er dusj og toalett på rommene både i gjestehuset i fjellene og i riaden i Marrakech. Når vi er på tur i fjellet, gjelder det samme som i den norske fjellheimen. Da må vi gå på do i naturen, og ta med hundeposer for å ta med papiret.

Må jeg dele mine drømmer og annet personlig med gruppen?

Det er din indre reise, dine drømmer og behov, og du trenger ikke dele med andre – om du ikke vil. Alle jobber med sitt utfra seg selv.

Hva om jeg har matintoleranse eller allergier?

Gi beskjed om eventuell matintoleranse ved påmelding så skal vi prøve å etterkomme det etter beste evne. 

Hva bør jeg ha med meg?

ANBEFALT PAKKELISTE:

Denne listen er ment som en anbefaling først og fremst til fjellturene, så du har det du trenger uansett vær. Hvis det er noe du mangler, så husk at du kan få tak i brukt turutstyr som fungerer utmerket. F.eks. på Finn.no eller leie utstyr på Pinsj.no.Tips.

TIPS: Vi anbefaler at du har det viktigste i håndbagasjen på flyet, som regn/vindjakke, evt medisiner og annet du ikke kan unnvære, og reis i fjellstøvlene.

Undertøy, gjerne et sett i ull hvis du har

Ullsokker

Ulltrøye og stillongs – lurt at ullundertøy ikke er for tykt, ta med to lag hvis du fryser lett.

T-skjorte/skjorte i tynn ull og/eller i materiale som tørker lett

Fleecejakke eller varm ullgenser

Vann- og vindtett jakke (gjerne Gore-Tex el tilsvarende)

Romslig, med god hette og lufteglidlås under armene

Lett dunjakke til kveldene i fjellet

Vann- og vindtett bukse (gjerne Gore-Tex el tilsvarende)

Lett turbukse

Turshorts

Hals/buff

Lett lue

Caps/solhatt til beskyttelse mot solen

Votter/ vanter

Badetøy

Fjellstøvler med ankelstøtte – som du ville brukt i fjellet i Norge

Lette joggesko og sandaler/slippers

Vandrestaver hvis du er vant til å bruke det. De som kan deles i tre deler er lettest å ta med i bagen.

Dagstursekk 15-30 liter. Må sitte godt på ryggen din og ha plass til vannflaske, ekstra klær og kamera. Kan brukes som håndbagasje på flyet.

Regntrekk til sekken

Solbriller

Hodelykt + nye batterier

Drikkeflaske (gjerne 1 liter)

Snacks/nøtter. Sjokolade, nøtteblanding eller energibarer er fin energikilde på tur.

Hodetelefoner /ørepropper

Mobiltelefon, kamera, lader, power bank

Dagbok /notatbok og penner. Gjerne med flere farger

Toalettsaker

Dorull til å bruke på tur. Ta gjerne med hundeposer til å samle papiret i.

Solkrem faktor 25-50

Personlige medisiner

Liten medisinmappe med plaster, Compeed, sportstape, halspastiller, nesespray, Paracet og Ibux, mageregulerende (f.eks Idoform og Imodium)

Reisedokumenter; Pass, flybilletter, forsikringsbevis og koronapass. Legg kopi av alle dokumenter et annet sted i baggen.

Vaksiner – kontakt fastlege/vaksinasjonskontor god tid før reisen. FHIs anbefaling til reisevaksiner finner du HER

Behagelig fritidstøy. Skjorte/bluse, t-skjorter og skjørt/kjole, bukse, shorts. Det er fint om toppene dekker skuldrene.

Hvordan er sikkerheten på tur?

Vi har fokus på hygiene, helse og sikkerhet. Hvis noe skulle skje underveis når vi er på fottur i fjellet, får du hjelp og oppfølging. Førstehjelpsutstyr er alltid med, og våre guider har opplæring i førstehjelp. På turer der det er begrenset med telefondekning, har vi med satellittelefon i tilfelle nødsituasjon. Vi har døgnberedskap hjemme når du er på tur.Det er også et krav at du som deltaker til enhver tid følger instruksjonene til lokal guide/norsk turleder, samt at du setter deg inn i eventuell risiko som er involvert på hver enkelt tur. Gjør deg også kjent med det fysiske nivået som kreves for å være med.Når vi er på tur i naturen møter vi andre utfordringer og risikofaktorer enn i dagliglivet. Hendelser kan skje, da vi aldri kan ha full kontroll på naturen og elementer underveis.

Hvordan er klimaet i Marokko i oktober?

Været i Marokko for november har så lave som 16°C grader, mens de høyeste når 26°C grader. Det er perfekt temperatur for å gå rundt i Marrakech og i fjellet uten at det er for kaldt eller varmt. Det er minimalt med regn i oktober.

Blir det mulighet for shopping?

Ja, det gjør det! I Marrakech får du mye egentid til å utforske alt det spennende som basaren og butikkene tilbyr på. Vi skal også innom landsbyen Imlil i Atlasfjellene, men her er utvalget begrenset ift. i Marrakech.

© Copyright 2023 NJORUN – Rikke Dørum Schönborn | Personvern | Instagram | Facebook