Marokko SelfCation

i Marrakech og Atlasfjellene


En indre og ytre reise til magiske Marokko

Oktober 2025

Datoer kommer. Meld din interesse til rikke@njorun.no, så holder vi deg oppdatert.


Denne unike jenteturen er en perfekt kombinasjon av en reise i deg selv, og en reise med spennende opplevelser, kulinariske eventyr, kultur og vakker natur. Vi tar deg med til Atlasfjellene og den magiske byen Marrakech.

På denne turen vil du lære metoder for å leve mer bevisst og mindre på autopilot. Hvordan du kan skape mer av det du virkelig vil ha, gjøre og føle! Det som gir deg glede og mening.

Vi ønsker å inspirere deg til å leve mer med hjertet.

I Atlasfjellene vil du oppleve den majestetiske naturen og få muligheten til å vandre gjennom spektakulære landskap og oppleve stillheten i fjellet. Samtidig vil du få sjansen til å utforske Marrakech, en by fylt med farger, dufter og spennende kultur. Du vil smake på marokkanske retter, høre bønnesang fra tårnene og rusle rundt i de livlige basarene.

Denne turen gir deg muligheten til å utforske deg selv på et dypere nivå samtidig som du opplever fantastiske Marokko. La oss sammen skape en drømmereise til Atlasfjellene og Marrakech, fylt med personlig utvikling, fine opplevelser og minner for livet.

Unn deg en SelfCation med Rikke fra Njorun og Marianne fra Turbobla Adventure.

 

Mer om turen

Når vi lander i Marrakech drar vi rett til den lille berber-landsbyen Imlil i Atlasfjellene hvor vi har et sjarmerende gjestehus i tradisjonell berberstil for oss selv i fem dager. Her blir det turer i fjellet og innover i oss selv. Dette stedet, og naturen rundt, vil løfte og nære våre sanser. Ved å være i naturen, få ro og tid bort fra hverdagen, er det lettere å koble seg på seg selv, og kjenne på hvordan du har det og hva du trenger og ønsker.

Etter fem rolige dager i fjellet endrer vi takten og setter kursen til pulserende og eksotiske Marrakech. Her skal vi bo to netter i en marokkansk riad i Medinaen (gamlebyen) og utforske denne spennende og fargerike byen.

Vekk din indre drivkraft, ta vare på deg selv og følg hjertet ditt. Gjennom daglige workshops med guidede meditasjoner og visualiseringer, refleksjoner og tilpassede øvelser vil du få ny innsikt og nye perspektiver og konkrete verktøy til å skape mer av det du vil ha i livet ditt.

SelfCation er et konsept som kombinerer personlig utvikling med fantastiske turopplevelser. En unik tilnærming som lar deg nyte en eventyrlig ferie samtidig som du gir deg selv muligheten til å komme i kontakt med deg selv på et dypere nivå.

Bli med oss på denne spennende reisen! Invester i deg selv og gi deg selv en "SelfCation" du fortjener!

Her kan du lese hvordan Heidi, som var med på SelfCation Marokko 2023, opplevde turen. Klikk her.

Klikk på bildet for å se video om turen 👇

Video om turen i 2023, men informasjonen er den samme for 2025,
med unntak av morgenyoga som er byttet ut med guidet morgenmeditasjon.

Turprogram


Måltider som er inkludert er merket i programmet med F = Frokost L = Lunsj M = Middag

Vi bor i et eventyrlig gjestehus i Atlasfjellene.

Dag 1: Ankomst & Velkomst


Velkommen til Marokko! Ved ankomst til Marrakech blir vi møtt av våre lokale venner. De kjører oss opp den fruktbare Ourika-dalen til berberlandsbyen Imlil, ved foten av det ruvende Toubkal-massivet i Atlasfjellene. Landsbyene som klamrer seg til fjellsidene går i ett med landskapet. Landsbyen Tamartet er den høyeste av dem, beliggende nesten 2000 meter over havet. Her skal vi bo de neste fem nettene, i et sjarmerende gjestehus i tradisjonell berberstil
– en oase i fjellet.

Når vi har sjekket inn, blir det velkomstbobler på takterrassen før middag. Kanskje hører vi bønnesangen fra den lille moskeen i landsbyen. Etter middag blir det en avslappende guidet kveldsmeditasjon for å lande i kroppen etter den lange reisen.

(M)

Vi går fjelltur i det fascinerende landskapet.

Foto: Turbobla Adventure

Dag 2: Våg å drømme & Waterfall Walk


Vi starter dagen med en guidet morgenmeditasjon før en deilig frokost. Etter frokost blir det en workshop hvor du setter "en fot i bakken" og utforsker hvordan du har det akkurat nå, og hva du egentlig vil. Basert på dine refleksjoner gjør du øvelser som hjelper deg med å bli mer bevisst på hva som er viktig for deg, hva du ønsker mer, og mindre, av i livet.

Vi bor i vakre omgivelser, og det er ikke uten grunn. Fysisk aktivitet er godt for både kroppen og toppen, og vi skal på tur i de flotte fjellene rundt oss. I dag blir det waterfall walk med lokal fjellguide. Piknik-lunsj tilberedes til oss underveis av vår egen kokk. Totalt tar turen ca. 4 timer inkludert lunsjstopp. Vi går på fine stier i enkelt terreng.

Før middag blir det egentid, og vi avslutter dagen med refleksjon og guidet kveldsmeditasjon.
(F,L,M)

Lunsjen i fjellet er sunn og god, og en fryd for øyet.

Foto: Turbobla Adventure


Dag 3: Boost selvfølelsen & Berberlandsby


Kanskje du blir vekket av den stolte, lokale hanen i morgenlyset i den krispy luften her ved fjellene.
I dagens workshop bruker vi et utvalg dyptgående teknikker til å utforske hva som holder deg tilbake fra å gjøre det du egentlig vil. Hva ligger i din underbevissthet av utdaterte overbevisninger og begrensede tanker? Hvordan frigjøre deg fra disse for å styrke troen på deg selv, og booste selvfølelsen.

Dagens tur går til en berberlandsby med lokal guide og deilig lunsj i det fri. Det blir også mulighet for å handle lokale varer. Dagens tur er på rundt 4,5 time, inkludert en god lunsjpause.

Det blir egentid før middag, kanskje vil du slappe av i en hengekøye i hagen eller sitte på terrassen å skrive ned dagens refleksjoner og innsikter i dagboken din.

Vi avslutter kvelden med et "gi slipp"- rituale under den marokkanske stjernehimmelen.
(F, L, M)

Fellesskap og mange flotte inntrykk underveis på tur.

Dag 4:  Bli venn med frykten & Den hellige steinen

Bønnerop fra moskeen er utrolig fint å våkne til. Vi starter dagen med guidet morgenmeditasjon på takterrassen før frokost. I dagens workshop vil du lære tankens kraft, og hvordan den påvirker deg og ditt liv på godt og vondt. Du får konkrete verktøy for å bli venn med frykten slik at den ikke holder deg tilbake fra det du ønsker å gjøre. Alt vi skaper starter med en tanke, så la oss endre noen perspektiver og skape bevisst det vi vil ha.

Fjellturen i dag går oppover dalen som leder til Nord-Afrikas høyeste fjell, Jebel Toubkal. Vi får transport til startpunktet for turen. Vi går innover den vakre dalen til den hellige steinen Sidi Chamharouch, som sies å ha magisk kraft. Jenter og damer fra hele landet kommer hit for å velsignes med en lykkelig fremtid og gode giftemål. Vi får servert en deilig lunsj ved elven. Vi er ute på tur i ca. 5 timer i dag.

Etter turen kan det kanskje være godt med hammam (marokkansk spa/dampbad) på gjestehuset, eller bare nyte den magiske utsikten fra takterrassen før middag.

(F, L, M)

Spektakulære omgivelser ved foten av Nord-Afrikas høyeste fjell


Dag 5   Skap din fremtid & Kasbah du Toubkal


Vi starter dagen med en guidet morgenmeditasjon før frokost. Basert på alt det du har lært er det nå tid for å planlegge veien videre, og de stegene du må ta for å skape det du vil ha, være og gjøre. Hvordan du kan holde drømmen levende, og tilpasse tankesettet for å skape mer av det du vil ha i livet.

Dagens tur blir en kort fottur, hvor vi går gjennom en berberlandsby før vi starter stigningen opp bakkene til Kasbah du Toubkal – en perle av et hotell ved foten av Nord-Afrikas høyeste fjell, Jebel Toubkal. Her får vi servert deilig marokkansk te mens vi nyter den fantastiske panoramautsikten over Atlasfjellene.

Etter turen blir det egentid til refleksjon og avslapning, eller kanskje du vil ta en tradisjonell marokkansk hammam før siste middag i gjestehuset.

(F, L, M)

Utforske flott arkitektur og kultur i Marrakech

Dag 6 Fra Imlil til Marrakech

Bli med på en siste guidet morgenmeditasjonen her i fjellet. Etter frokost sjekker vi ut og setter kursen mot Marrakech. Kjøreturen tar ca. 1,5 time, og vi skal bo på en nydelig riad i medinaen (gamlebyen) i denne eksotiske byen.

Vi spiser felles lunsj på riaden før vi går ut i gamlebyen for å utforske den fantastiske arkitekturen og kulturen i Marrakech. Vi har en lokal guide som tar oss med rundt og forteller oss om denne fascinerende byen. Du får også tid til å gå på egen hånd i den pulserende souken (som er på UNESCO’s verdensarvliste) og titte på alt som selges – og øve deg på pruting.

Vi spiser felles middag på kvelden.

(F, L, M)

Marrakech byr på mange opplevelser


Dag 7   Magiske Marrakech


I dag får du tid til å utforske Marrakech på egen hånd. Vi bor like ved markedsplassen Djemaa el-Fna – en eventyrverden som hentet rett ut av «Tusen og én natt». Markedet er et sted for opplevelser, farger, lyder, lukter, overraskelser og et myldrende folkeliv, og er selve hjertet i den marokkanske byen. Kanskje du også vil besøke The Secret Garden, Jardin Majorelle, eller vandre rundt i souken? Det frister kanskje å kjøpe med teppe, keramikk, lamper eller andre eksotiske, håndlagede varer fra denne pulserende byen?

Før avslutningsmiddagen møtes vi til en felles oppsummering av verktøyene, innsiktene og opplevelsene fra en fantastisk og innholdsrik uke.

(F, -, M)

Riad i Marrakech, en rolig oase midt i gamlebyen.

Dag 8  Marrakech & Hjemreise

Vi blir kjørt til flyplassen for hjemreise til Norge. Full av opplevelser du aldri glemmer. Du har fått nye innsikter, lærdom og enkle metoder for å bli mer tilstede i eget liv som du tar med deg hjem. For ikke å snakke om nye herlige bekjentskaper.

Vi lander på Oslo Lufthavn Gardermoen tidlig på ettermiddagen.

Hva du kan forvente

Du trenger ikke ha drevet med personlig utvikling og meditasjon tidligere for å være med. På en SelfCation skaper vi rom for å koble av fra hverdagen, bort fra distraksjoner, gjøremål og rutiner. Du får satt av disse dagene til å lære og implementere. Du kan holde fokus slik at du faktisk får øvd og lagt grunnlaget for nye vaner. Ved å legge til aktiviteter i naturen, god mat, nærende omgivelser vil du føle at du har det bra, du lærer lettere, får bedre klarhet og idéer som kommer fra kjernen av deg.

Ved å ha disse dagene for deg selv og bli guidet gjennom prosessen vil du oppleve at du ikke bare lærer med hodet, men også får det til å lande i kroppen og i hjertet. Du får prioritert og sortert det som er viktig for deg fremover. Ved å være i vakre omgivelser vil du gi slipp på følelsen av stress og være til stedet her og nå.

  • Kjenne etter hvordan du har det, hva du egentlig vil og hva som gir deg glede

  • Utforske hva som holder deg tilbake fra å gjøre det du ønsker

  • Økt selvinnsikt og selvfølelse

  • Konkrete verktøy for å styrke og utvikle deg selv og ditt liv

  • Teknikker for å endre tankemønstre og vaner så du lettere når målene dine

  • Inspirasjon til å få enda mer ut av livet og aktivt skape det du vil ha og bidra med

  • Ro og tilstedeværelse

  • Tid til å fokusere på deg selv og din egen utvikling

  • Aha-opplevelser, nye perspektiver og felleskap

Marokko SelfCation

Oktober 2025

Datoer kommer. Meld din interesse til rikke@njorun.no, så holder vi deg oppdatert.

Pris: 27.800 kr

Fly tur/retur Oslo – Marrakech

All transport i Marokko iht. program

5 overnattinger i dobbeltrom i et tradisjonelt berbergjestehus i Atlasfjellene

2 overnattinger i dobbeltrom i en marokkansk riad i den historiske gamlebyen i Marrakech

Måltider som nevnt i programmet (F=Frokost, L=Lunsj, M=Middag)

Velkomstmiddag og avslutningsmiddag

Lokal fjellguide og sjåfører

Vår egen kokk på fjellturene som sørger for god lunsj til oss

Guidet omvisning i Marrakech

Daglig workshops for personlig utvikling med Rikke fra Njorun

Turleder Marianne fra Turbobla Adventure

Minner for livet!

Mulighet for delbetaling – gi beskjed ved påmelding.

Depositum betales ved bestilling. Sluttbeløpet forfaller til betaling 60 dager før avreise. Bindende påmelding.

Les mer om betingelsene HER

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere

"Tusen takk for en fantastisk tur!

Det var klyp meg i armen opplevelser

som perler på en snor."

"Denne turen var en av mine

aller fineste eventyr."

Kursleder Rikke Dørum Schönborn

Rikke fra Njorun hjelper deg, gjennom sin kunnskap og erfaring i personlig utvikling, med å bevisst skape mer av det du vil ha i livet. Hun inspirere deg til å drømme større, og til å våge å bevege deg mot drømmen ved å kombinere selvutvikling, mentaltrening og energiarbeid med strategier og veiledning. En gylden kombinasjon som gir deg fokus på hva du faktisk vil, styrket tro på deg selv og inspirasjon til å ta action for å realisere dine ønsker. Med sertifisering innen hypnoterapi, Rapid Transformational Therapy (RTT), Reiki 2 healing veileder hun oss ved å gå i dybden for å skape endringer og bedre vaner slik at vi kan leve slik vi ønsker.

Motto: Du har ett liv – gjør det beste ut av det!

Turleder Marianne Østensen

Marianne i Turbobla Adventure er turentusiast som brenner for å arrangere turer og gi deg opplevelser hvor du opplever samhold, mestring og som gir minner for livet. Hun gir deg det lille ekstra på tur, som en hyggelig overraskelse i sekken eller et supersjarmerende overnattingssted.

Marianne har et brennende ønske om at også du skal få oppleve, lære og mestre – og få oppfylt din turdrøm! Hun har mange års erfaring fra reisebransjen, blant annet fra Hvitserk & Eventyrreiser. Hun har arrangert aktive turer i naturen over hele verden og i Norge, og har lang erfaring som turleder og guide for grupper på fjell-, sykkel-, og kajakkturer.

Motto: La livet boble – så lenge vi orker!

Praktisk informasjon

Avreise Gardermoen:
oktober 2025 - Datoer kommer. Meld din interesse så holder vi deg oppdatert.

Ankomst Gardermoen:
oktober 2025 – mer info kommer

Pris: 27.800 kr

PÅMELDINGSFRIST: juni 2025

Inkludert – så og si alt:

- Fly tur/retur Oslo – Marrakech

- All transport i Marokko i følge programmet

- 5 overnattinger i dobbeltrom i eget berbergjestehus i Atlasfjellene

- 2 overnattinger i dobbeltrom i en nydelig riad i gamlebyen i Marrakech

- Måltider som nevnt i programmet (F = frokost L = lunsj M = middag)

- Velkomstmiddag og avslutningsmiddag

- Lokal fjellguide og sjåfører

- Vår egen kokk på fjellturene som sørger for god lunsj i det fri til oss
- Guidet omvisning i Marrakech

- Daglig workshops i personlig utvikling med Rikke fra Njorun
- Turleder Marianne fra Turbobla Adventure

- Minner for livet!

Ikke inkludert i prisen:

- Tilslutning fra andre flyplasser i Norge

- Enkelte måltider – se program

- Enkeltrom, hvis mulig (tillegg kr 3.900)

- Tips til lokale hjelpere, guider og sjåfør

- Personlige utgifter, drikke til måltidene etc.

- Reise- og avbestillingsforsikring

Betalingsinformasjon:

Påmeldingen er bindende. Depositum på 7.000 kr betales ved påmelding.
Dette beløpet refunderes ikke ved en eventuell avbestilling. Sluttbeløpet forfaller til betaling ca. 60 dager før avreise.

Overnatting:

Overnattingsstedene er håndplukket for denne reisen. Vi bor i tomannsrom på et sjarmerende gjestehus ved Imlil i Atlasfjellene, og her har vi hele gjestehuset for oss selv. Rommene har eget bad med toalett (vanlig wc) og dusj. I Marrakech bor vi i dobbeltrom med bad i en nydelig riad sentralt i gamlebyen.

Antall deltakere: 10 - 14

Betingelser:

Les all informasjon om bestilling og betingelser HER >>
NB! Mulighet for fleksible betalingsløsninger - ta kontakt.

Forbehold:

Dag til dag programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

Reisebetingelser

Har du spørsmål:

Kontakt Rikke på rikke@njorun.no / 99 02 02 53
eller Marianne på marianne@turbobla.no

Arrangør: Turbobla Adventure AS

Mulighet for delbetaling – gi beskjed ved påmelding.

Depositum betales ved bestilling. Sluttbeløpet forfaller til betaling 60 dager før avreise. Bindende påmelding.

Les mer om betingelsene HER


"Travel is the only thing you buy that makes you richer."

Spørsmål & Svar

Passer turen for meg?

DAGLIGE WORKSHOPS:
Du trenger ikke ha drevet med personlig utvikling og meditasjon tidligere for å være med. På en SelfCation skaper vi et «rom» hvor du kan koble av fra hverdagen, bort fra distraksjoner, gjøremål og rutiner. Du har satt av disse dagene til å lære og implementere, og du holder fokus slik at du faktisk får gjort jobben og lagt grunnlaget for nye vaner. Ved å ha disse dagene for deg selv og bli guidet gjennom prosessen vil du oppleve at du ikke bare lærer med hodet, men også få det til å landet i kroppen og i hjertet. Du får prioritert og sortert det som er viktig for deg fremover, og gi slipp på følelsen av stress ved å være til stedet her og nå i vakre omgivelser.

FJELLTURER:

Vi går turer i fjellet fire av dagene. Vi går på fine stier med lokale guide, og vi får servert lunsjen i det fri. Turene skal ikke by på store utfordringer dersom du er vant til å gå turer i fjellet fra før. Noen varer i 4-5 timer med pauser. Vi går i rolig tempo og nyter naturen rundt oss. Du trenger å ha fjellstøvler og vann-/vindtett turtøy for å være med. Se forøvrig anbefalt pakkeliste.

Krever turen forberedelser?

For å delta bør du være i normalt god form og gjerne ha gått enkle turer i fjellet. Da får du best utbytte av turen. Vi anbefaler at du går noen turer i ulendt terreng som forberedelse til denne turen. Gå inn fjellstøvlene på forhånd og bruk en sekk som passer godt til deg.

Du trenger ikke ha drevet med personlig utvikling og meditasjon tidligere for å være med.

Er det andre som også reiser alene?

Det er flere som reiser alene, og som ikke kjenner noen fra før, men det varer ikke lenge før vi alle blir godt kjent. De som melder seg på alene bor sammen med en ny venninne på dobbeltrom.

Må jeg dele rom?

Det er begrenset plasser på overnattingsstedene slik at det er to på hvert rom. Meld deg gjerne på med en venninne om du ikke er komfortabel med å dele rom med en fremmed. Vi bli fort kjent så det er ikke en fremmed så veldig lenge. Erfaringsmessig så går det veldig bra med to fremmede som deler rom. Hva om dere blir virkelig gode venner?! Det har mye å si med innstillingen – litt personlig utvikling i dette også. Skulle det skjære seg helt så kan vi omrokkere to "samboere" som overhodet ikke går overens.

Hvordan er de sanitære forholdene?

Det er dusj og toalett (vanlig wc) på rommene både i gjestehuset i fjellene og i riaden i Marrakech. Når vi er på tur i fjellet, gjelder det samme som i den norske fjellheimen. Da må vi gå på do i naturen, og ta med hundeposer for å ta med papiret.

Må jeg dele mine mål og drømmer og annet personlig med gruppen?

Det er din indre reise og du trenger ikke dele med andre – om du ikke ønsker det. Alle jobber med sitt ut fra seg selv.

Hva om jeg har matintoleranse eller allergier?

Gi beskjed om eventuell matintoleranse ved påmelding så skal vi prøve å etterkomme det etter beste evne. 

Hva bør jeg ha med meg?

ANBEFALT PAKKELISTE:

Denne listen er ment som en anbefaling først og fremst til fjellturene, så du har det du trenger uansett vær. Hvis det er noe du mangler, så husk at du kan få tak i brukt turutstyr som fungerer utmerket. F.eks. på Finn.no eller leie utstyr på Pinsj.no.Tips.

TIPS: Vi anbefaler at du har det viktigste i håndbagasjen på flyet, som regn/vindjakke, evt medisiner og annet du ikke kan unnvære, og reis i fjellstøvlene.

Undertøy, gjerne et sett i ull hvis du har

Ullsokker

Ulltrøye og stillongs – lurt at ullundertøy ikke er for tykt, ta med to lag hvis du fryser lett.

T-skjorte/skjorte i tynn ull og/eller i materiale som tørker lett

Fleecejakke eller varm ullgenser

Vann- og vindtett jakke (gjerne Gore-Tex el tilsvarende)

Romslig, med god hette og lufteglidlås under armene

Lett dunjakke til kveldene i fjellet

Vann- og vindtett bukse (gjerne Gore-Tex el tilsvarende)

Lett turbukse

Turshorts

Hals/buff

Lett lue

Caps/solhatt til beskyttelse mot solen

Votter/ vanter

Badetøy

Fjellstøvler med ankelstøtte – som du ville brukt i fjellet i Norge

Lette joggesko og sandaler/slippers

Vandrestaver hvis du er vant til å bruke det. De som kan deles i tre deler er lettest å ta med i bagen.

Dagstursekk 15-30 liter. Må sitte godt på ryggen din og ha plass til vannflaske, ekstra klær og kamera. Kan brukes som håndbagasje på flyet.

Regntrekk til sekken

Solbriller

Hodelykt + nye batterier

Drikkeflaske (gjerne 1 liter)

Snacks/nøtter. Sjokolade, nøtteblanding eller energibarer er fin energikilde på tur.

Hodetelefoner / ørepropper

Mobiltelefon, kamera, lader, power bank

Dagbok / notatbok og penner. Gjerne med flere farger

Toalettsaker

Dorull til å bruke på tur. Ta gjerne med hundeposer til å samle papiret i.

Solkrem faktor 25-50

Personlige medisiner

Liten medisinmappe med plaster, Compeed, sportstape, halspastiller, nesespray, Paracet og Ibux, mageregulerende (f.eks Idoform og Imodium)

Reisedokumenter; pass, flybilletter, forsikringsbevis og koronapass. Legg kopi av alle dokumenter et annet sted i baggen.

Vaksiner – kontakt fastlege/vaksinasjonskontor god tid før reisen. FHIs anbefaling til reisevaksiner finner du HER

Behagelig fritidstøy. Skjorte/bluse, t-skjorter og skjørt/kjole, bukse, shorts. Det er fint om toppene dekker skuldrene.

Hvordan er sikkerheten på tur?

Vi har fokus på hygiene, helse og sikkerhet. Hvis noe skulle skje underveis når vi er på fottur i fjellet, får du hjelp og oppfølging. Førstehjelpsutstyr er alltid med, og våre guider har opplæring i førstehjelp. På turer der det er begrenset med telefondekning, har vi med satellittelefon i tilfelle nødsituasjon. Vi har døgnberedskap hjemme når du er på tur.Det er også et krav at du som deltaker til enhver tid følger instruksjonene til lokal guide/norsk turleder, samt at du setter deg inn i eventuell risiko som er involvert på hver enkelt tur. Gjør deg også kjent med det fysiske nivået som kreves for å være med. Når vi er på tur i naturen møter vi andre utfordringer og risikofaktorer enn i dagliglivet. Hendelser kan skje, da vi aldri kan ha full kontroll på naturen og elementer underveis.

Hvordan er klimaet i Marokko i oktober?

Oktober er en fin måned å reise til Marokko. Gjennomsnittlig temperatur er behagelige 21 grader. Det er perfekt temperatur for å gå rundt i Marrakech og i fjellet uten at det er for kaldt eller varmt.

Været i Marokko for oktober kan være så lave som 13°C, mens de høyeste når 27°C. Det er kjøligere i fjellet (spesielt morgen og kveld) enn i Marrakech.

Blir det mulighet for shopping?

Ja, det gjør det! I Marrakech får du egentid til å utforske alt det spennende som basaren og butikkene byr på. Vi skal også innom landsbyen Imlil i Atlasfjellene, men her er utvalget begrenset ift. i Marrakech.

© Copyright 2024 NJORUN – Rikke Dørum Schönborn | Personvern | Instagram | Facebook