Våg å gå for drømmen

Du er så mye mer enn du tror!

GJØR DET DU ER MENT Å GJØRE – VÆR DEN DU ER MENT Å VÆRE

Realiserer dine drømmer

Jeg guider deg fra drøm til virkelighet – med en indre drivkraft og tro på deg selv

Jeg hjelper deg med å bli tydelig, se muligheter og forløse ditt potensiale slik at du får ut dine gaver, det du brenner for ut i verden på en måte som er i tråd med den du er og det som gir deg glede og mening og får ditt hjertet ditt til å synge.

Jeg veileder deg til klarhet om hva du drømmer om, dine visjoner, lengsler og gitt gull – de gavene du er født med.

Jeg hjelper deg med å se hva som holder deg tilbake og til å frigjøre deg fra de begrensede tankemønstre og adferd slik at du beveger deg fremover.

Jeg hjelper deg med hvordan du tar inspirert action med en steg for steg plan som tar deg mot drømmen med

strategi, fokus og støtte i prosessen.

Når du beveger deg mot drømmen så beveger drømmen seg mot deg.

Personlig Mentoring

Med personlig mentoring får du et par ekstra øyne og et hode for å se på dine muligheter og utfordringer. Det er ikke lett å se løsninger når man er tett på sine egne ting.

Jeg hjelper deg med retningen videre, styrke troen på deg selv og din drøm, samt struktur, fokus på det du ønsker å oppnå og følger deg opp så du får gjennomført.

Retreat & Workshop

Jeg arrangerer kurs, workshop og retreat flere ganger i året. Her drar vi nytte av gruppedynamikken og lærer både med hjertet og hodet.

Ta kontakt om du ønsker et eget opplegg for din gruppe eller bedrift.

Neste retreat:
Fra drøm til virkelighet
1.- 3. mars 2024
på Vengsøy, Tromsø

SelfCation

Gjør drømmer til virkelighet

på idylliske Vengsøy utenfor Tromsø

1. - 3. mars 2024

Livet er her og nå – skape det livet du drømmer om

Lev mer bevisst og mindre på autopilot. Våg å drømme og tro på deg selv. Gjennom workshops og egen refleksjon vil du få innsikt og metoder som hjelper deg med å skape det livet du ønsker. Hvordan du kan styrke og utvikle deg selv og ditt liv

i tråd med den du er og det du drømmer om.

Prioriter deg selv og din personlige utvikling på en helg sammen med andre sjelfulle damer mellom hav og fjell i energigivende omgivelser.

LAST NED GRATIS LYDFIL

GRATIS LYDFIL

Åpne opp for å motta mer

Det som foregår på innsiden av deg gjenspeiler seg i din ytre verden. For å få et annet resultat må du starte med å endre innenfra og ut.

Jeg har laget en meditasjonslydfil som vil hjelpe deg med å åpne opp for å motta mer gjennom å endre begrensede tankemønstre og utdaterte overbevisninger i din underbevisstheten din fra et mangel-tankesett til å åpne deg opp for å motta mer i businessen og i livet generelt. Hjernen lærer ved repetisjon så lytt til lydfilen hver dag i minst 21 dager – gjerne før du legger deg til å sove. 🙌


Jeg har lenge kjent på at jeg kan gjøre meg mindre enn jeg er i situasjoner der andre får ros og oppmerksomhet. Jeg har også snakket meg selv ned opp igjennom, og har laget nedlatende historier om meg selv i de tilfellene der jeg har blitt avvist. Etter en sterk hypnose-session med Rikke - og de påfølgende 21 dagene - der jeg hørte på et lydopptak før sengetid, har jeg fått en mye større bevissthet rundt dette. Jeg føler også at jeg at har gitt slipp på gamle historier, og at jeg i større grad kan føle meg sterk og stødig der jeg tidligere gjorde meg selv liten. Jeg har også fått en større forståelse av å ikke la andres ego, negative energi eller humør smitte over på meg. La de få holde på. Jeg er trygg i min egen energi! Rikke er et fantastisk behagelig og varmt menneske, og stemmen hennes har vært helt nydelig å høre på. Tusen hjertelig takk! Maja


Det har vært en fryd og en øyeåpner å få samarbeide med Rikke. At businessen hennes kommer fra hjertet er det ikke tvil om, hun brenner for det hun gjør, og det merkes. Jeg føler meg veldig trygg i møter med Rikke, og kan fortelle om mine innerste drømmer og villeste ideer uten å være flau. Hvordan hun ut fra noen setninger fra meg kan utbrodere og fortelle historien om min bedrift «som jeg skulle gjort det selv» er imponerende. Rikke forklarer godt og forståelig, og er svært behagelig og engasjerende. Når man driver sitt eget er det lett å bli blind på hva som kan være av interesse for folk. Dette har Rikke synliggjort for meg, og gjort det lettere å tydeliggjøre budskapet. Hun har også kommet med flere knep når det gjelder hvordan man skal fortelle historiene i markedsføringen.
Eldbjørg Fagerjord, Kroglia Kulturgård


Som gründer med nyoppstartet selskap var jeg fortsatt usikker på hvordan jeg ønsket å profilere meg utad, og hva som ville fungere best i markedet. Jeg brukte mye tid på å gruble på egen hånd, og følte at jeg stod og stanget. Etterhvert forstod jeg at jeg trengte hjelp, en sparringspartner! Rikke er en fantastisk mentor, og jeg er så utrolig takknemlig for hennes konstruktive innspill, relevante skepsis og konstruktive råd. Hun er rolig og strukturert, og har et svært behagelig vesen. Hennes råd er gjennomtenkte, hensiktsmessige og tilpasset mitt liv og livssituasjon. Jeg kan på det varmeste anbefale Rikke og Business fra Hjertet som mentor. Hennes klokskap, hjertevarme og faglige kompetanse er stor. Gled deg!
Benedikte Brantsæter, Notzy

HOLD DEG OPPDATERT OM HVA SOM SKJER

Vær den første som får invitasjon til reiser, retreats, workshop, sosiale treff og andre tilbud i tillegg til inspirasjon og tips til hvordan du kan få mer av det du drømmer om i livet og i businessen.

© Copyright 2023 NJORUN - Rikke Dørum Schönborn Personvern | Instagram | Facebook