Tjenester

– gå for drømmen!

Gå for drømmen – vær den du er født til å være og gjøre

Utforsk ditt potensiale, dine muligheter, ditt gull og hvordan du kan realisere dine drømmer på en raskere og med mindre motstand gjennom min dypgående og transformerende metode.

Vi har alle noe vi lengter etter, et uforløst potensiale. Jeg hjelper deg med å bli bevisst dine drømmer og hvordan du kan realisere dem gjennom din business. Det er på tide å bli mer av den du er ment å være og gjøre! Få dine gaver og det du brenner for ut i verden på en måte som er i tråd med den du er og det som gir deg mening og hensikt – og får ditt hjertet ditt til å synge.

Bli bevisst dine drømmer, visjoner, lengsler, talenter og styrker. Hva er det som holder deg tilbake fra å være og gjøre det du er her for? Frigjør deg fra begrensningene, styrk troen på deg selv slik at du får motet til å ta action mot å virkeliggjøre det du drømmer om.

Når du beveger deg mot drømmen så beveger drømmen seg mot deg.

Enten du er i oppstartsfasen, eller har en etablert business, hvor du står litt fast og trenger mer klarhet og retning, et tydeligere budskap for å tiltrekke deg flere kunder og øke inntjeningen. Jeg hjelper og støtter deg i prosessen.

1:1 Veiledning

Veiledningspakke

Står du fast og trenger noen å sparre med? Med personlig veiledning får du et par ekstra øyne og et hode for å se på dine muligheter og utfordringer. Det er ikke lett å se løsninger når man er tett på sine egne ting.

Bruk timene til det du trenger hjelp med akkurat nå. Enten du trenger å få mer klarhet på hva du ønsker, hvilke drømmer og mål du har, noen å sparre med på prosjekter du vil få landet, se retningen videre, økt fokus og struktur, konkrete strategier, hjelp med å frigjøre deg fra det som holder deg tilbake fra å virkeliggjøre drømmen – og support så du tar inspirert action.

6 timers veiledningspakke

kr 6.900 + mva

Personlig utvikling & Bedriftsutvikling

Mentorpakke

Din egen mentor med fokus på deg og din business over tid. Mentoring fra Hjertet går over 3 måneder og kan forlenges etter behov. Det er deg og meg på Zoom hver fjortende dag.

Jeg er her for å gi deg troen på deg selv slik at du våger å gå for din drøm! Jeg hjelper deg med å se ditt gull og dine muligheter, få ut ditt potensiale og frigjøre deg fra det som holder deg tilbake fra å nå dine mål.

Mitt mål er å styrke både deg og din business – innefra og ut. For
du har en plass her og nå på denne planeten, og en oppgave å utføre på din unike måte i kraften av den du er!

SelfCation

Marokko - Atlasfjellene & Marrakech

8. - 15. oktober 2024

Bli med på en indre og ytre reise til eventyrlige Marokko. Denne unike jenteturen er en kombinasjon av en reise i deg selv og en reise med spennende opplevelser, kultur og vakker natur i Atlasfjellene og magiske Marrakech.


Rikke har hjulpet meg med etablering av egen virksomhet - med vektlegging på den digitale markedsføringen. Hun laget et solid og godt fundament som kan utvides og bygges videre på. Hun har en særegen evne til å se muligheter og «få gull utav gråstein» og til at resultatet får en flott estetisk helhet. Jeg leverte mer eller mindre noen usammenhengende innspill som hun greide raskt og effektivt å sy sammen til en helhet – helt i tråd med mine ønsker. Hun er kreativ med en god løsningstilnærming. Hun er effektiv og ryddig med en positiv, lys og lett energi som preger alt hun gjør. Denne energien smitter over i til dels tunge prosesser. Rikke dekker et bredt spekter fra den enkle lille samtalen om spesifikke råd, til mer omfattende bygging av virksomhetsfundament og strategier. Jeg har også fått verdifulle innspill som er viktig i videre satsing.

Astrid Gjerde, Omsøm

Ta kontakt for en gratis samtale om hvordan du kan virkeliggjøre dine drømmer og skape en business ut fra ditt gull og potensiale.

© Copyright 2024 NJORUN - Rikke Dørum Schönborn | Personvern | Instagram | Facebook