TJENSTER

På tide å følge drømmen

La oss ta en uforpliktende prat om dine drømmer, din business, dine muligheter og hvordan du kan forløse ditt potensiale og virkeliggjøre det du drømmer om - det du ønsker i businessen og i livet.

Gå for drømmen – vær den du er født til å være og gjøre

Utforsk ditt potensiale, dine muligheter, ditt gull og hvordan du kan realisere dine drømmer på en raskere og mer naturlig måte gjennom min dypgående og transformerende metode.

Vi har alle noe vi lengter etter, et uforløst potensiale. Jeg hjelper deg med å bli bevisst dine drømmer og hvordan du realisere de gjennom din business. Det er på tide å bli mer av den du er ment å være. og gjøre! Slik at du får ut dine gaver, det du brenner for ut i verden på en måte som er i tråd med den du er og det som gir deg en dypere mening – og får ditt hjertet ditt til å synge.

Bli bevisst dine drømmer, visjoner, lengsler, talenter og styrker. Hva som holder deg tilbake fra å være og gjøre det du er og skal bli, til å frigjøre deg fra det, slik at du får troen å motet til å ta action for å virkeliggjøre det du drømmer om.

Når du beveger deg mot drømmen så beveger drømmen seg mot deg.

Enten du er i oppstartsfasen, eller har en etablert business, hvor du står litt fast og trenger mer klarhet og retning, et tydeligere budskap for å tiltrekke deg flere kunder og øke inntjeningen. Jeg hjelper deg og støtte deg i prosessen.

Du er så mye mer enn du tror!

SELFCATION

En indre og ytre reise til magiske Marokko

Marrakech og Atlasfjellene 31. okt. – 7. nov. 2023

Denne unike jenteturen er en kombinasjon av en reise i deg selv og en reise med spennende opplevelser, kultur og vakker natur i Atlasfjellene og magiske Marrakech.

Her vil du lære enkle metoder til hvordan du kan leve mindre på autopilot og mer med hensikt. Ta regien i eget liv ved å bevisst skape mer av det du vil ha – det som gir deg glede og mening. Å leve mer fra hjertet..

Bli med på en SelfCation med Rikke fra Njorun og Marianne fra Turbobla Adventure.

Personlig utvikling & Bedriftsutvikling

Mentoring fra Hjertet

Din egen mentor med fokus på deg og din business over tid. Mentoring fra Hjertet går over 3 måneder og kan forlenges etter behov. Det er deg og meg på Zoom hver fjortende dag.

Jeg er her for å gi deg troen på deg selv slik at du våger å gå for din drøm! Hjelpe deg med å se ditt gull og dine muligheter, få ut ditt potensiale og frigjøre deg fra det som holder deg tilbake fra å nå dine mål.

Mitt mål er å styrke både deg og din business – innefra og ut. For
du har en plass her og nå på denne planeten, og en oppgave å utføre på din unike måte i kraften av den du er!

1:1 VEILEDNING

Veiledningspakke

Står du fast og trenger noen å sparre med? Med personlig veiledning får du et par ekstra øyne og et hode for å se på dine muligheter og utfordringer. Det er ikke lett å se løsninger når man er tett på sine egne ting.

Bruk timene til det du trenger hjelp med akkurat nå. Enten du trenger å få mer klarhet på hva du ønsker, hvilke drømmer og mål du har, noen å sparre med på prosjekter du vil få landet, se retningen videre, økt fokus og struktur, konkrete strategier, hjelp med å frigjøre deg fra det som holder deg tilbake fra å virkeliggjøre drømmen, dine mål og ønsker - og support så du får gjennomført.

6 timers veiledningspakke

kr 7.777 + mva

PERSONLIG UTVIKLING

Styrk selvfølelsen på 30 dager

Frigjør deg fra begrensede tanker som holder deg tilbake fra å være og gjøre det du er ment for.

Slutt å stå i veien for deg selv og få ut ditt potensiale slik at du kan bevege deg mot drømmen – raskere og lettere. Vi har alle begrensede tankemønstre som vi har pådratt oss i løpet av livet. Mange av disse fikk vi allerede i barndommen hvor vi dannet oss ulike «sannheter» som er blitt overbevisninger og vaner som styrer våre beslutninger og handlinger – og dermed våre resultater den dag i dag. Med andre ord, mange av våre avgjørelser som voksne tar vi med tankegodset til en 7 åring! Heldigvis trenger det ikke fortsette å være slik.

Jeg kombinerer coaching-teknikker med hypnose og NLP for å endrer begrensede tankemønstre på et underbevisst nivå for rask og varig effekt. Gjennom å bli bevisst og frigjort fra utdaterte overbevisninger som ikke lenger tjener deg, men som begrenser deg og holder deg tilbake fra å få ut ditt potensial, til å være den du er ment å være og til virkeliggjøre dine drømmer og til å skape den businessen og det livet du ønsker.


Rikke har hjulpet meg med etablering av egen virksomhet - med vektlegging på den digitale markedsføringen. Hun laget et solid og godt fundament som kan utvides og bygges videre på. Hun har en særegen evne til å se muligheter og «få gull utav gråstein» og til at resultatet får en flott estetisk helhet. Jeg leverte mer eller mindre noen usammenhengende innspill som hun greide raskt og effektivt å sy sammen til en helhet – helt i tråd med mine ønsker. Hun er kreativ med en god løsningstilnærming. Hun er effektiv og ryddig med en positiv, lys og lett energi som preger alt hun gjør. Denne energien smitter over i til dels tunge prosesser. Rikke dekker et bredt spekter fra den enkle lille samtalen om spesifikke råd, til mer omfattende bygging av virksomhetsfundament og strategier. Jeg har også fått verdifulle innspill som er viktig i videre satsing.

Astrid Gjerde, Omsøm

GJØR DINE DRØMMER TIL VIRKELIGHET

Ta kontakt for en gratis samtale om hvordan du kan virkeliggjøre dine drømmer og skape en business ut fra ditt gull og potensiale.

© Copyright 2023 NJORUN - Rikke Dørum Schönborn | Personvern | Instagram | Facebook