Om Njorun

Rikke Dørum Schönborn

NJORUN er navnet på en norrøn drømmegudinne; jordnær, magisk og kraftfull som oppfordrer deg til å drømme og til å følge drømmen.

Å ha drømmer nærer sjelen vår, gir oss håp og lar oss fokusere på en hensikt og mening utover oss selv. Uten drømmer blir livets utfordringer en rutine uten flukt, en konstant påminnelse om vårt ansvar og våre plikter.

Alt starter med en tanke, en drøm, et ønske, en lengsel etter noe. Det er imidlertid ikke nok å bare drømme – du må ta inspirert action mot drømmen. Og når du beveger deg mot drømmen så vil drømmen bevege seg mot deg.

Min drivkraft er å støtte og veilede deg, gjennom min kunnskap og erfaring, med å skape en business som er en forlengelse av deg – den du er skapt til å være og gjøre. Jeg er her for å hjelpe deg med å tro på deg selv og din drøm! Til å se ditt gull, forløse ditt potensiale – til å våge å gå bevege deg mot drømmen!

Jeg kombinerer personlig utvikling og energiarbeid med strategier og handling – og støtter deg gjennom prosessen. En gylden kombinasjon som gir deg en dyp forankring, troen på deg selv og på drømmen, følelse av mål og mening, klarhet, fokus, økt motivasjon og den indre drivkraften du trenger får å gi deg bedre resultater og inspirasjon til å ta action for å virkeliggjøre det du drømmer om.

Fra drøm til virkelighet

Skap din business fra hjertet. En business du elsker, som gir en dypere mening for deg og andre.

I tillegg til en solid markedsføringsutdannelse og over 25 års erfaring med markedsføring og businesstrategi har jeg fordypet meg i selvutvikling, mindset og energiarbeid. Det er helt nødvendig å jobbe parallelt med den indre prosessen, din personlig utvikling, for kunne bygge og utvikle din business. Du kommer ingen vei med kun strategier. Du må skape fra hjertet, ha det rette tankesettet og energien for å lykkes med det du drømmer om og nå målene du setter deg. Det starter alltid med deg!

Når du jobber med meg, enten 1:1 eller i en gruppe så vil du få hjelp til å jobbe med alle disse elementene for å realisere drømmer og se resultater. Gjennom mindset, frigjøring fra begrensede tankemønstre, energi, strategier, og markedsføring slik at du tar inspirert action mot dine mål og drømmer – og jeg støtter og veileder deg i prosessen.

Mitt mål er å styrke både deg og din business – innefra og ut. For du har en plass her og nå på denne planeten, og en oppgave å utføre på din unike måte i kraften av den du er.

Rikke Dørum Schönborn

Businessmentor og selvutviklingsveileder, markedsfører og RTT practitioner (mindset & hypnose)

Jeg bor i Asker, men er oppvokst på Lillehammer. Gift og mor til to unge voksne + pusen Ginger. Jeg elsker å lære og utvikle meg, reise og møte ny mennesker. Siden ungdommen har jeg vært opptatt av de store spørsmålene om hvorfor er vi her og hvordan vi gjennom våre tanker og vår energi kan bevisst påvirke og skape det livet og den business vi ønsker oss.

Den formelle bakgrunnen min er en bachelor i økonomi og markedsføring med spesialisering i reiselivsledelse, samt sertifisering i hypnoterapi og RTT Practitioner (Rapid Transformational Therapy). RTT-sertifiseringen ga meg forståelsen og metoder for å jobbe på et dypere plan slik at vi med mindre motstand raskere når våre mål og drømmer.

I tillegg har jeg utallige kurs (jeg nevnte jeg er en evig student...) i hvordan bygge og drive business i vår digitale verden. Jeg har jobbet som markedsfører i over 25 år i nasjonale og internasjonale selskaper og hjulpet mindre bedrifter med deres markedsføring, strategi og planlegging gjennom egen business siden 2009.

Min nysgjerrighet på den større sammenhengen og selvutvikling har ført meg til diverse kurs i healing, Reiki 1 og 2 og Silva-metoden.

Alt dette har gitt meg en forståelse, kunnskap og erfaring om at vi er så mye mer enn vi tror, at vi har uendelig potensiale og kraft. Denne forståelsen og metodene ønsker jeg å inspirere andre til å bruke slik at så mange som mulig kan leve mer fra hjertet, i tråd med den vi er her for å være og gjøre – og leve et mer lykkelig og meningsfylt liv.

Historien bak


"The world will be saved by the western woman"

sa Dalai Lama på fredskonferansen i Canada i 2008.

Det slo en streng i meg når jeg leste det. En dyp følelse ble vekket. Det er mange måter å bidra til å redde verden på. En av dem er å bli bevisst og bruke våre medfødte styrker og gaver til å hjelpe andre – som igjen hjelper andre.

Flere ganger har jeg kjent på følelsen av at meningen med det jeg gjorde forsvant, og med den forsvant gleden, energien og motivasjonen. Men hele tiden hadde jeg en indre visshet om at det var noe annet jeg skulle bidra med som ville gi meg tilbake gleden og driven - samt å kunne gjøre en forskjell for mange.

Jeg fant tilbake til mine styrker, det som er unikt og viktig for meg. Endret businessen fra å responderer og utføre alle oppdrag som kom, til å skape noe eget som andre vil ha nytte av - og som jeg elsker å gjøre.

Jeg hjelpe deg med å gjøre det samme.

Fun Facts

Frankofil

Som 19-åring dro jeg til Frankrike uten å kunne mer enn noen få ord. Jeg endte opp med å bo og studere i tre ulike byer i løpet av 2 år. Det førte til valget om å studere reiselivsledelse ved BI Trondheim. "Rosinen i pølsa" var å ta siste semesteret i Frankrike. Jeg elsker franske filmer, språket og drømmer om et feriested på Korsika hvor jeg kan holde retreats og bo på vinterstid.

Verdens største cruiseskip

Jeg jobbet mange år som nordiske markedsføringsansvarlig for Royal Caribbean Cruise Line i Oslo. I 2008 hadde jeg som Project & Strategy Manager ansvaret for lanseringen av verdens største cruiseskip i Oslo. Et to dagers PR- og markedsføringsevent med over 3.000 gjester og et team på 40 personer.

Spirit Junkie

Jeg er spirituell søkende og har tatt flere kurs i healing, Reiki 1 og 2, Silva-metoden, energiarbeid og lest ett tonn med selvutviklingsbøker. Jeg er sertifisert RTT Practitioner (Rapid Transformational Therapy med Marisa Peer) – en metode som jobber med ditt underbevisste sinn gjennom bl.a. lett hypnose for å omskape begrensede tanker som holder deg tilbake fra å være og gjøre det du vil.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende prat om dine drømmer, utfordringer og hvordan jeg kan hjelpe deg med å skape mer av det du vil ha i ditt liv og i businessen.

© Copyright 2024 NJORUN - Rikke Dørum Schönborn | Personvern | Instagram | Facebook