Om Njorun

& Rikke Dørum Schönborn

NJORUN – en norrøn drømmegudinne

NJORUN er navnet på en norrøn drømmegudinne; jordnær, magisk og kraftfull som oppfordrer deg til å drømme og til å følge drømmen.

Å ha drømmer nærer sjelen vår, gir oss håp og lar oss fokusere på en hensikt og mening utover oss selv. Uten drømmer blir livets utfordringer en rutine uten flukt, en konstant påminnelse om vårt ansvar og våre plikter.

Alt starter med en tanke, en drøm, et ønske, en lengsel etter noe. Det er imidlertid ikke nok å bare drømme – du må ta inspirert action mot drømmen. Og når du beveger deg mot drømmen så vil drømmen bevege seg mot deg.

Min drivkraft er å støtte og veilede deg, gjennom min kunnskap og erfaring, med å skape en business som er en forlengelse av deg – den du er skapt til å være og gjøre. Jeg er her for å hjelpe deg med å tro på deg selv og din drøm! Til å se ditt gull, forløse ditt potensiale – til å våge å gå bevege deg mot drømmen!

Jeg kombinerer selvutvikling (mental trening) og energiarbeid med strategier og handling – og støtter deg gjennom prosessen. En gylden kombinasjon som gir deg en dyp forankring, troen på deg selv og på drømmen, følelse av mål og mening, klarhet, fokus, økt motivasjon og den indre drivkraften du trenger får å gi deg bedre resultater og inspirasjon til å ta action for å virkeliggjøre det du ønsker og drømmer om.

Fra drøm til virkelighet

Skap din business fra hjertet. En business du elsker, som gir en dypere mening for deg og andre.

I tillegg til en solid markedsføringsutdannelse og over 25 års erfaring med markedsføring og businesstrategi har jeg fordypet meg i selvutvikling, mindset og energiarbeid. Det er helt nødvendig å jobbe parallelt med den indre prosessen, din personlig utvikling, for kunne bygge og utvikle din business. Du kommer ingen vei med kun strategier. Du må skape fra hjertet, ha det rette tankesettet og energien for å lykkes med det du drømmer om og nå målene du setter deg. Det starter alltid med deg!

Når du jobber med meg, enten 1:1 eller i en gruppe så vil du få hjelp til å jobbe med alle disse elementene for å realisere drømmer og se resultater. Gjennom mindset, frigjøring fra begrensede tankemønstre, energi, strategier, og markedsføring slik at du tar inspirert action mot dine mål og drømmer – og jeg støtter og veileder deg i prosessen.

Mitt mål er å styrke både deg og din business – innefra og ut. For du har en plass her og nå på denne planeten, og en oppgave å utføre på din unike måte i kraften av den du er.

Hei, jeg er Rikke

Businessmentor og veileder, markedsfører og sertifisert RTT - Rapid Transformational Therapy (mindset & hypnose)

Rikke Dørum Schönborn heter jeg og bor i Asker, men er oppvokst på Lillehammer. Jeg er gift og mor til to unge voksne + pusen Ginger. Jeg er elsker å lære og utvikle meg, reise å oppleve nye steder og møte spennende mennesker. Når jeg skal slappe av så liker jeg å lese, meditere, dagdrømme eller sløve med mac'en på fanget med filmer om sterke kvinner og historiske kostymedrama. Siden ungdommen har jeg vært opptatt av de store spørsmålene om hvorfor er vi her og hvordan vi gjennom våre tanker og vår energi kan bevisst påvirke og skape det livet og den business vi ønsker oss.

Den formelle bakgrunnen min er en bachelor i økonomi og markedsføring fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i reiselivsledelse. Ja, fordi jeg så gjerne ville kunne jobbe med det jeg elsket - reise og møte nye mennesker.

Jeg har også en sertifisering i hypnoterapi og RTT Practitioner (Rapid Transformational Therapy ved Marisa Peers). Etter mange år med å veilede, spesielt kvinnelige selvstendige næringsdrivende, så opplevde jeg at det var noe som manglet i "businesstrategiene". Det er ikke bare å kjøre på med én steg for steg-plan for vi er alle unike, og har forskjellige reiser og læringer gjennom livet og trenger derfor forskjellig tilnærming. Vi har forskjellige talenter og gaver og hva vi skal gjøre og bidra med her på jorden. For ikke å snakke om hva vi har erfart så langt som påvirker våre beslutninger og resultater mer enn vi tror. RTT-sertifiseringen ga meg forståelsen og metoder for å jobbe på et dypere indre plan slik at vi med mindre motstand raskere når våre mål og drømmer.

I tillegg har jeg utallige kurs (jeg nevnte jeg er en evig student...) i hvordan bygge og drive business i vår digitale verden. Jeg har jobbet som markedsfører i over 25 år i nasjonale og internasjonale selskaper og hjulpet mindre bedrifter med deres markedsføring, strategi og planlegging gjennom egen business siden 2009.

Min nysgjerrighet på den større sammenhengen og personlig utvikling har ført meg til diverse kurs i healing, reiki 1 og 2 og Silva-metoden som jeg har hatt stor glede av for egen del, og som nå er en del av hvordan jeg jobber.

Alt dette har gitt meg en forståelse, kunnskap og erfaring om at vi er så mye mer enn vi tror, og at vi har uendelig potensiale og kraft. Denne forståelsen og metodene ønsker jeg å inspirere andre til å bruke slik at så mange som mulig kan leve mer fra hjertet, i tillit og kjærlighet, og i tråd med den vi er her for å være og gjøre – og leve et mer lykkelig og meningsfylt liv.

Som gründer med nyoppstartet selskap var jeg fortsatt usikker på hvordan jeg ønsket å profilere meg utad, og hva som ville fungere best i markedet. Jeg brukte mye tid på å gruble på egen hånd, og følte at jeg stod og stanget. Etterhvert forstod jeg at jeg trengte hjelp, en sparringspartner! Rikke er en fantastisk mentor, og jeg er så utrolig takknemlig for hennes konstruktive innspill, relevante skepsis og konstruktive råd. Hun er rolig og strukturert, og har et svært behagelig vesen. Hennes råd er gjennomtenkte, hensiktsmessige og tilpasset mitt liv og livssituasjon. Jeg kan på det varmeste anbefale Rikke som mentor. Hennes klokskap, hjertevarme og faglige kompetanse er stor.

Gled deg!

Benedikte Brantsæter, Notzy

Det har vært en fryd og en øyeåpner å få samarbeide med Rikke. Hun brenner for det hun gjør, og det merkes. Jeg føler meg veldig trygg i møter med Rikke, og kan fortelle om mine innerste drømmer og villeste ideer uten å være flau. Hvordan hun ut fra noen setninger fra meg kan utbrodere og fortelle historien om min bedrift «som jeg skulle gjort det selv» er imponerende. Rikke forklarer godt og forståelig, og er svært behagelig og engasjerende. Når man driver sitt eget er det lett å bli blind på hva som kan være av interesse for folk. Dette har Rikke synliggjort for meg, og gjort det lettere å tydeliggjøre budskapet. Hun har også kommet med flere knep når det gjelder hvordan man skal fortelle historiene i markedsføringen

Eldbjørg Fagerjord, Kroglia Kulturgård

Rikke har hjulpet meg med etablering av egen virksomhet med et solid fundament som kan bygges videre på. Hun har en særegen evne til å se muligheter og «få gull utav gråstein» og til at resultatet får en flott estetisk helhet. Jeg leverte mer eller mindre noen usammenhengende innspill som hun greide raskt og effektivt å sy sammen til en helhet – helt i tråd med mine ønsker. Hun er kreativ, løsningsorientert, effektiv og ryddig med en positiv og lett energi som preger alt hun gjør. Denne energien smitter over i til dels tunge prosesser. Rikke dekker et bredt spekter fra den enkle lille samtalen om spesifikke råd, til mer omfattende bygging av virksomhetsfundament og strategier. Jeg har fått verdifulle innspill som er viktig i satsing.

Astrid Gjerde, Omsøm

Historien bak


"The world will be saved by the western woman" sa Dalai Lama på fredskonferansen i Canada i 2008.

Det slo en streng i meg når jeg leste det. En dyp følelse ble vekket. Det er mange måter å bidra til å redde verden på. En av dem er å bli bevisst og bruke våre medfødte styrker og gaver til å hjelpe andre – som igjen hjelper andre.

Flere ganger har jeg kjent på følelsen av at meningen med det jeg gjorde forsvant, og med den forsvant gleden, energien og motivasjonen. Men hele tiden hadde jeg en indre visshet om at det var noe annet jeg skulle bidra med som ville gi meg tilbake gleden og driven - samt å kunne gjøre en forskjell for mange.

Jeg fant tilbake til mine styrker, det som er unikt og viktig for meg. Endret businessen fra å responderer og utføre alle oppdrag som kom, til å skape noe eget som andre vil ha nytte av - og som jeg elsker å gjøre.

Jeg hjelpe deg med å gjøre det samme.

Fun Facts

Frankofil

Som 19-åring dro jeg til Frankrike uten å kunne mer enn noen få ord. Jeg endte opp med å bo og studere i tre ulike byer i til sammen i 2 år. Det førte til valget om å studere reiselivsledelse ved BI Trondheim. "Rosinen i pølsa" var å ta siste semesteret på et universitet i Frankrike. Jeg elsker franske filmer, språket og drømmer om et feriested på Korsika hvor jeg kan holde retreats og bo på vinterstid.

Verdens største cruiseskip

Jeg jobbet mange år som nordiske markedsføringsansvarlig for Royal Caribbean Cruise Line i Oslo. I 2008 hadde jeg som Project & Strategy Manager ansvaret for lanseringen av verdens største cruiseskip i Oslo. Et to dagers PR- og markedsføringsevent med over 3.000 gjester og et team på 40 personer.

Spirit Junkie

Jeg er spirituell søkende og har tatt flere kurs i healing, Reiki 1 og 2, Silva UltraMind, energiarbeid og lest ett tonn med selvutviklingsbøker. Jeg er sertifisert RTT Practitioner (Rapid Transformational Therapy med Marisa Peer) – en metode som jobber med ditt underbevisste sinn gjennom bl.a. selvhypnose for å omskape begrensede tanker som holder deg tilbake fra å være og gjøre det du er ment for.

REALISER DINE DRØMMER

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om dine drømmer, utfordringer og hva du trenger hjelp med

for å ta din business til nye høyder.

© Copyright 2023 NJORUN - Rikke Dørum Schönborn | Personvern | Instagram | Facebook