Om Njorun

Rikke Dørum Schönborn

NJORUN – en norrøn drømmegudinne

Jordnær og drømmende, kraftfull og spirituell. Inspirer deg til å drømme og til å virkeliggjøre det du ønsker i livet og businessen.

Å ha drømmer nærer sjelen vår, gir oss håp og lar oss forfølge en hensikt utover oss selv. Uten drømmer blir livets utfordringer en rutine uten flukt, en konstant påminnelse om vårt ansvar og våre plikter.

Det er imidlertid ikke nok å bare drømme – du ta action og bevege deg mot drømmen,

og så vil drømmen bevege seg mot deg.

Jeg er her for å hjelpe deg med å tro på deg selv og tro på din drøm! Til å se ditt gull, forløse ditt potensiale

– det du er her for å være og gjøre!

Gjennom klarhet og når du er koblet på din indre kraft vil du finne din drivkraft, din selvfølelse og selvtillit,

samt motet og motivasjonen du trenger for å gå mot drømmen og skape og drive din business fra hjertet i tråd med den du er og det som er viktig for deg..

Min drivkraft er å støtte og veilede deg, gjennom min kunnskap og erfaring, med å skape en business som er i tråd med den du er skapt til å være og til å realisere det du drømmer om. En business som gir dypere mening, og som bidrar til å hjelpe andre og sette et positivt avtrykk.

Jeg kombinerer personlig utvikling og energiarbeid med strategier og action – og støtter deg gjennom prosessen. Dette er en gylden kombinasjon som gir deg en dyp forankring, troen på deg selv og på drømmen din, følelse av mål og mening, klarhet, fokus, økt motivasjon, indre drivkraft som gir deg bedre resultater og inspirasjon til å ta action for å virkeliggjøre dine drømmer.

Hei, jeg er Rikke

Businessmentor og veileder, markedsfører og sertifisert RTT - Rapid Transformational Therapy (mindset & hypnose)

Jeg heter Rikke Dørum Schönborn, bor i Asker, men er vokst opp på Lillehammer. Jeg er gift og mor til to snart voksne barn – og matmor til pusen Ginger. Jeg er spirituell, evig student, elsker bøker og kostymedrama serier og filmer. Jeg har siden ungdommen vært opptatt av de store spørsmålene om hvorfor er vi her og hvordan kan vi gjennom vår spiritualitet og energi kan påvirke vårt liv og business på en fordelaktig måte.

Jeg har en bachelor i økonomi og markedsføring fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i reiselivsledelse. Jeg er sertifisert RTT Practitioner (Rapid Transformational Therapy ved Marisa Peers), i tillegg til utallige kurs i hvordan bygge og drive business i vår digitale verden. Jeg har jobbet som markedsfører i over 25 år i nasjonale og internasjonale selskaper og hjulpet mindre bedrifter med deres markedsføring, strategi og planlegging gjennom egen business siden 2009.

Nå står jeg klar til å hjelpe deg!.

Historien bak


"The world will be saved by the western woman" sa Dalai Lama på fredskonferansen i Canadai 2008.

Det slo en streng i meg når jeg leste det. En dyp følelse ble vekket. Det er mange måter å bidra til å redde verden på. En av dem er å bli bevisst og bruke våre medfødte styrker og gaver til å hjelpe andre – som igjen hjelper andre.

Flere ganger har jeg kjent på følelsen av at meningen med det jeg gjorde forsvant, og med den forsvant gleden, energien og motivasjonen. Men hele tiden hadde jeg en indre visshet om at det var noe annet jeg skulle bidra med som ville gi meg tilbake gleden og driven - og å gjøre en forskjell for mange.

Jeg fant tilbake til mine styrker, det som er unikt og viktig for meg. Endret businessen fra å responderer og utføre alle oppdrag som kom, til å skape noe eget som andre vil ha nytte av - og som jeg elsker å gjøre.

jeg hjelpe deg med å gjøre det samme.

Fra drøm til virkelighet

Skap din business fra hjertet. En business du elsker, som gir en dypere mening for deg og andre.

I tillegg til en solid markedsføringsutdannelse og over 25 års erfaring med markedsføring og businesstrategi har jeg fordypet meg i selvutvikling, mindset og energiarbeid. Det er helt nødvendig å jobbe parallelt med den indre prosessen, vår personlig utvikling, for kunne bygge og utvikle din business. Du kommer ingen vei med kun strategier. Du må ha det rette tankesettet og energien for å lykkes med det du drømmer om og ønsker å få til.

Når du jobber med meg, enten 1:1 eller i en gruppe så vil du få hjelp til å jobbe med alle disse elementene for å realisere drømmer og se resultater. Gjennom mindset, frigjøring fra begrensede tankemønstre, energi, strategier, og markedsføring slik at du tar inspirert action mot dine mål og drømmer – og jeg støtter deg hele veien.

Sammen jobber vi med å finne og bryte gjennom begrensede tankemønstre og utdaterte "sannheter" som holder deg tilbake slik at du kan stå stødig i din egen kraft med en økt selvtillit og selvfølelse.

Mitt mål er å styrke både deg og din business – innefra og ut. For du har en plass her og nå på denne planeten, og en oppgave å utføre på din unike måte i kraften av den du er.

Ros fra kunder

Som gründer med nyoppstartet selskap var jeg fortsatt usikker på hvordan jeg ønsket å profilere meg utad, og hva som ville fungere best i markedet. Jeg brukte mye tid på å gruble på egen hånd, og følte at jeg stod og stanget. Etterhvert forstod jeg at jeg trengte hjelp, en sparringspartner! Rikke er en fantastisk mentor, og jeg er så utrolig takknemlig for hennes konstruktive innspill, relevante skepsis og konstruktive råd. Hun er rolig og strukturert, og har et svært behagelig vesen. Hennes råd er gjennomtenkte, hensiktsmessige og tilpasset mitt liv og livssituasjon. Jeg kan på det varmeste anbefale Rikke som mentor. Hennes klokskap, hjertevarme og faglige kompetanse er stor.

Gled deg!

Benedikte Brantsæter, Notzy

Det har vært en fryd og en øyeåpner å få samarbeide med Rikke. Hun brenner for det hun gjør, og det merkes. Jeg føler meg veldig trygg i møter med Rikke, og kan fortelle om mine innerste drømmer og villeste ideer uten å være flau. Hvordan hun ut fra noen setninger fra meg kan utbrodere og fortelle historien om min bedrift «som jeg skulle gjort det selv» er imponerende. Rikke forklarer godt og forståelig, og er svært behagelig og engasjerende. Når man driver sitt eget er det lett å bli blind på hva som kan være av interesse for folk. Dette har Rikke synliggjort for meg, og gjort det lettere å tydeliggjøre budskapet. Hun har også kommet med flere knep når det gjelder hvordan man skal fortelle historiene i markedsføringen

Eldbjørg Fagerjord, Kroglia Kulturgård

Rikke har hjulpet meg med etablering av egen virksomhet med et solid fundament som kan bygges videre på. Hun har en særegen evne til å se muligheter og «få gull utav gråstein» og til at resultatet får en flott estetisk helhet. Jeg leverte mer eller mindre noen usammenhengende innspill som hun greide raskt og effektivt å sy sammen til en helhet – helt i tråd med mine ønsker. Hun er kreativ, løsningsorientert, effektiv og ryddig med en positiv og lett energi som preger alt hun gjør. Denne energien smitter over i til dels tunge prosesser. Rikke dekker et bredt spekter fra den enkle lille samtalen om spesifikke råd, til mer omfattende bygging av virksomhetsfundament og strategier. Jeg har fått verdifulle innspill som er viktig i satsing.

Astrid Gjerde, Omsøm

Fun Facts

Frankofil

Dro til Frankrike som 19-åring uten å kunne mer enn noen få ord. Endte opp med å bo og studere i tre ulike byer i tilsammen i 2 år. Valgte reiselivsstudiet på BI for da kunne ta siste semesteret i Frankrike. Jeg elsker franske filmer og nyter å lytte til språket. Drømmer om et hus på Korsika hvor jeg kan bo når jeg bil eldre.

Verdens største cruiseskip

Jeg har jobbet mange år som nordiske markedsføringsansvarlig for Royal Caribbean Cruise Line i Oslo. Og i 2008 hadde jeg som Project & Strategy Manager ansvaret for lanseringen av verdens største cruiseskip, Independence of the Sea, i Oslo. Et to dagers PR- og markedsføringsevent med 3.000 gjester og et team på 40 personer.

Spirit Junkie

Jeg er spirituell og åndelig søkende. Jeg har tatt flere kurs i healing, Reiki 1, Silva UltraMind, energiarbeid og lest ett tonn med selvutviklingsbøker. Jeg er sertifisert RTT Practitioner (Rapid Transformational Therapy med Marisa Peer) – en metode som jobber ditt underbevisste sinn gjennom hypnose for å identifisere og fjerne begrensede tanker og vaner som holder deg tilbake

GJØR DINE DRØMMER TIL VIRKELIGHET

Ta kontakt for en gratis samtale om dine drømmer og hvordan du kan virkeliggjøre dem.

© Copyright 2023 NJORUN - Rikke Dørum Schönborn | Personvern | Instagram | Facebook